november 17   Kettingen van glaskralen

Posted by

2 comments

Bij deze de twee kettingen die ik heb gemaakt van de kralen die ik op 15 november bij Joyce heb gebrand.
De blauwe kralen heb ik verwerkt in een kreukelketting en de roze/paarse kralen heb ik gewoon aan een koord geregen. Volgende keer wil ik er hier een aantal van bij maken. De grote kraal in het midden van deze ketting heeft Joyce overigens gemaakt. Zo krijg ik ze zelf nog niet om mijn mandrel gedraaid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2 Comments

  • By Petra on 18 november 2012 at 22:08

    O, wat gaaf zus! En ik vind het helemaal niet misstaan hoor die roze ketting met wat minder kralen. Groetjes, Petra

  • By Conny on 2 december 2012 at 11:42

    Zeker gaaf hoor, ook ik vind de roze erg leuk. Less is more!!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment