september 27   Plastiek en fimo

Posted by

2 comments

Nog een nieuwtje ontdekt op de crea-beurs. Stukjes plastiek (ja, gewoon plastic) met aan de ene zijde hele felle kleuren en aan de andere zijde zwart. Het heet friendly plastic. Wanneer je dit in heet water legt, wordt het zacht en kun je er mee “kleien”. Net als fimo zijn hier allerlei vormen mee te maken. Na een paar minuten wordt het hard en heb je een kraal. Je kunt spelen met de gekleurde en zwarte kant. De ene keer meer kleur, de andere keer meer zwart. Wel prijzig, maar ook een leuk effect!
Het setje dat ik hier heb gemaakt bestaat uit een gekettelde ketting met kralen van plastiek, gecombineerd met zwarte fimokralen. De armband is op de eerste foto geregen aan elastiek, maar deze heb ik toch veranderd. Nu is hij ook geketteld, zoals te zien is op de tweede foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by

1 comment

Voor het eerst een boekenlegger gemaakt. De boekenlegger heb ik op de crea-beurs in Rijswijk gekocht. Van mijn nichtje Daphne heb ik een gelukspoppetje gekocht en de andere versiersels zijn fimokralen. Zeker voor herhaling vatbaar al zeg ik het zelf.

 

 

Posted by

0 comments

Twee nieuwe wikkelarmbanden gemaakt. Wel felle kleuren voor de tijd van het jaar. Fel roze en fel oranje gecombineerd met glitterwit. Wat is dat toch een mooie kleur klei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by

0 comments

Twee nieuwe armbanden met nieuwe fimokleurtjes. De eerste is een meisjesarmbandje in de kleuren pastelperzik en pastelmint. Hele lieve, zachte kleuren en ook een nieuwe vorm.  De tweede is een damesarmband in de kleur smaragd groen.

 

 

 

 

 

 

september 17   Armbanden

Posted by

0 comments

Voor het eerst een armband aan elastiek geregen. Ik ben altijd bang dat zo’n armband knapt, of dat de knoop eruit schiet.
Ik heb hem nu twee dagen gedragen en hij is nog heel! De paarse armband is een heel kleintje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Kettingen

Posted by

0 comments

Na een aantal kettingen, vind ik het stiekem toch ook wel leuk om deze te maken.
De opzet is nog wel veel hetzelfde, maar deze vorm ketting (y) vind ik zelf erg mooi.

Fuchsia roze met zwart gemengd.

Pepermunt met zwart gemengd en wit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by

0 comments

Even mijn voorraad sleutelhangers aangevuld. De foto’s zijn niet van goede kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

september 5   Inspiratie…

Posted by

0 comments

Deze keer een heel lief kinderarmbandje in zacht pepermunt met wit. Door de “schelpjes” ziet deze armband er meteen al gezellig uit en heeft hij geen bedeltjes nodig.
De andere foto toont de laatste wikkelarmband in mijn favoriete kleuren paars/lila/wit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by

1 comment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Kettingen

Posted by

1 comment

Maar eens wat kettingen op de foto. De bruine ketting is geregen en de groen/zwarte ketting is geketteld. Beiden hebben tussenkralen van Creadream.